Kindertaarten

Taarten

Bent u op zoek naar een speciale kindertaart? Heeft u een thema feest of wenst u het favoriete personage van uw kind op de taart zoals, Frozen, Dora, Mickey Mouse, Cars, Winx, Nijntje, Winnie de Pooh, Spiderman, Bob de Bouwer, Diddle, Prinsessentaart, Mega Mindy, Cars, Fifi, Spiderman, Hello Kitty of anderen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Ook 3D kindertaarten behoren tot de mogelijkheden.

De laatste trend voor kinderfeestjes is de leuk versierde cupcakes. De cupcakes kunnen binnen een thema worden versierd. Ook is het mogelijk om diverse thema’s met elkaar te combineren. Voordeel van cupcakes is dat je geen borden en bestek hoeft te regelen en de kleintjes vinden het leuk dat ze zelf hun taartje kunnen vast houden en eten.

Onze taarten worden bekleed met rolfondant. Rolfondant is een deeg gemaakt op suikerbasis en lijkt op marsepein. Het verschil is dat marsepein van amandelen wordt gemaakt. Andere toppings zijn ook bespreekbaar.

TastyCakes werkt niet met standaard ontwerpen. Bij ons staan uw wensen centraal. Wij besteden veel aandacht aan uw bestelling. Daarom willen wij uw bestelling minimaal 10 dagen voor de afleverdatum met u bespreken. Bestellingen worden altijd – zonder uitzondering – per e-mail bevestigd. Uw factuur wordt ook via e-mail verstuurd.

Bestel direct

Share