TastyCakes bakt uitsluitend op bestelling. Alle taarten zijn bij ons maatwerk!

Plaatsen van uw bestelling

Uw bestelling kunt u plaatsen via onze bestelpagina.

Wij besteden veel aandacht aan uw bestelling. Het is daarom raadzaam om uw bestelling 2-3 weken voor aflevering te plaatsen en te bespreken. Bestellingen worden – zonder uitzondering – per e-mail bevestigd. U krijgt bij de bevestiging een factuur per e-mail gestuurd. De bestelling staat pas vast nadat de factuur betaald is.

Heeft u op korte termijn een taart nodig dan kunt u altijd even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voor bruidstaarten, communietaarten, kindertaarten en overige taarten met speciale decoratie ontvangt u altijd een offerte van ons met een duidelijke omschrijving van de producten die geleverd zullen worden.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bezorging, exclusief eventuele borg en geldig per 1 december 2012. Prijs voor speciale decoratie op aanvraag.

Bezorgen van bruidstaarten

Het is zeker mogelijk om uw bruidstaart te bezorgen. Afhankelijk van het ontwerp hebben wij de mogelijkheid om de taart door een speciaal koerier te laten leveren. Dit kan echter niet voor alle modellen. In dat soort gevallen komen wij de taart zelf bezorgen en opzetten. De kosten zijn afhangkelijk van het bezorgadres en wordt bij het vragen van een offerte of plaatsen van een bestelling gespecificeerd. Uw bruidstaart zelf afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben voldoende bruidsparen die daarvoor kiezen. Uiteraard zullen wij u in dat geval adviseren over vervoer, opslag en eventueel opzetten van uw bruidstaart.

Bezorgen van kindertaarten, feesttaarten en verjaardagstaarten

Het is ook mogelijk om kindertaarten, feesttaarten en verjaardagstaarten te bezorgen. Afhankelijk van de afstand worden de kosten voor bezorging berekend.

Afhalen

Bestellingen kunnen enkel op afspraak bij ons in Arnhem worden afgehaald. Afhalen kan ook op zaterdag. Neem contact op met ons om de mogelijkheden af te stemmen.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan gemakkelijk via iDEAL of door middel van een bankoverschrijving. Contant betalen is niet mogelijk. Ook niet aan de deur.

Borg

TastyCakes kan een borg vragen voor de standaarden die met bruidstaarten meegeleverd worden. Het bedrag hangt af van de gekozen type maar varieert over het algemeen tussen de €5 en €100. Uw borg krijgt u terug bij het inleveren van de standaarden.

Annuleren

Wij betreuren het natuurlijk als u ervoor kiest om de bestelling te annuleren. Echter kunnen er altijd dingen gebeuren waardoor u hiertoe genoodzaakt bent. Bestellingen kunnen tot 7 dagen voor de leverdatum kosteloos worden geannuleerd.

Het plaatsen van een bestelling

Via deze pagina kunt u  een directe bestelling plaatsen. Wij streven er naar om uw bestelling binnen drie werkdagen te beantwoorden. Uw gegevens worden uitsluitend door ons gebruikt om uw bestelling te verwerken en zullen nimmer aan anderen worden verstrekt.

Let op!

  1. Vul onderstaand formulier in om uw bestelling aan ons door te geven. U krijgt direct een e-mail met een kopie van de ingevoerde gegevens. Let op: Het e-mailbericht kan in uw spam-box terechtkomen.
  2. U krijgt – indien de bestelling door ons uitgevoerd kan worden – een factuur per e-mail. Anders nemen wij contact met u op.
  3. Heeft u ervoor gekozen om te betalen via iDEAL? Op uw factuur staat een betaallink vermeld. Via deze link kunt u de bestelling snel en gemakkelijk betalen.
  4. Uw bestelling is pas definitief na het betalen van de factuur. De uiterste betaaldatum staat vermeld op de factuur. Het is bij ons niet mogelijk om contant te betalen, ook niet aan de deur.
  5. Wilt u de bestelling annuleren? Geen probleem. Dit kan kosteloos tot 7 dagen voor de leverdatum.

Laten we contact houden